Συχνές Ερωτήσεις

Το MacΒοοκ, MacBook Air, MacBook Pro δεν ξεκινάει

 

Αποσυνδέστε όλα τα περιφερειακά που έχετε συνδέσει στο Mac σας όπως εκτυπωτές, usb προεκτάσεις, usb ποντίκι κλπ. Δοκιμάστε να τον ανοίξετε. Αλλάξτε πρίζα και επιβεβαιώστε ότι το LED στο βύσμα του φορτιστή δείχνει κόκκινο ή πράσινο χρώμα. Δείτε στο πλάι του Mac σας εάν ανάβουνε τα πράσινα LED (εκτός retina) .Εάν ανάβουνε δοκιμάστε να τον ανοίξετε. Σε περίπτωση που και το δεύτερο βήμα αποτύχει καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείτε την Δωρεάν διάγνωση από το εξειδικευμένα τεχνικό μας τμήμα και να κλείσετε τηλεφωνικά μια επίσκεψη για την επίλυση του προβλήματός σας.

 

 

Η οθόνη του iMac έχει στίγματα.

 

Ο καπνός, συνήθως από το τσιγάρο σε μακροχρόνια χρήση, είναι ικανός να αποτυπώσει μαύρα-γκρι ενοχλητικά στίγματα στην LED οθόνη του Mac σας. Για να τα απομακρύνετε θα πρέπει να έχετε πρόσβαση πίσω από το κρύσταλλο της οθόνης το οποίο θα πρέπει να αφαιρέσετε προσεχτικά και με ειδικό υγρό και πανί να καθαρίσετε προσεκτικά τη LED επιφάνεια χωρίς να τη γρατζουνίσετε.

 

 

Φάκελος με ερωτηματικό που αναβοσβήνει.

 

Πατήστε το κουμπί  “option” ή “ALT” και κρατείστε το πατημένο μέχρι να εμφανιστεί ο σκληρός δίσκος του Mac σας. Μόλις εμφανιστεί ο σκληρός σας δίσκος επιλέξτε τον και λογικά θα εισέλθει στο λειτουργικό του κανονικά. Σε περίπτωση που το πρόβλημα σας δεν επιλυθεί επικοινωνήστε με το τεχνικό μας τμήμα.

 

 

Πολύχρωμες γραμμές στην οθόνη.

 

Πιθανόν να έχετε πρόβλημα με την κάρτα γραφικών σας η με την οθόνη του Mac υπολογιστή σας. Επικοινωνήστε άμεσα με το τεχνικό μας τμήμα.

 

 

Το SuperDrive του Mac δεν διαβάζει.

 

Δοκιμάστε κάποιο άλλο cd ή dvd για να απορρίψετε την εκδοχή ενός γρατζουνίσματος. Δοκιμάστε να καθαρίσετε το laser του SuperDrive με κάποιο επώνυμο ειδικό καθαριστικό cd. Σε περίπτωση που κάποιο από τα παραπάνω δεν διορθώσει το πρόβλημά σας επικοινωνήστε μαζί μας.

 

 

Δεν ανοίγει το iPhone.

  • Συνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας του κινητού σας με τον υπολογιστή σας ή κατευθείαν στο ρεύμα σε περίπτωση που η μπαταρία είναι εντελώς άδεια .
  • Εάν το iPhone σας δεν ανταποκρίνεται και σας εμφανίζει μαύρη οθόνη ενώ το mute ενεργοποιεί την δόνηση:
  • Κρατείστε πατημένο το HOME κουμπί παράλληλα με το POWER για 10 δευτερόλεπτα ίσως και λίγο περισσότερο μέχρι να εμφανιστεί το λογότυπο της Apple.